antoniu tudor

Antoniu TUDOR

Certificat INA-TUDOR Antoniu

Recunoaștere profesională: Absolvirea cu succes a Programului de formare pentru funcțiile de conducere din sectorul public, acordată de Institutul Național de Administrație (INA) – TUDOR Antoniu

Dragi prieteni,

Imi face plăcere să vă împărtășesc faptul că mi-a fost acordat de către Institutul Național de Administrație (INA) din România, Certificatul pentru participarea și finalizarea cu succes a Programului de formare specializată destinat FUNCȚIILOR DE CONDUCERE din sectorul public.

În prezent, îmi desfășor activitatea ca avocat în Bruxelles, la cabinetul Avocați Belgia – Pro-Lex, situat pe Avenue Louise, 176/7, 1050 Bruxelles.

Chiar dacă am optat să părăsesc funcția publică din România, consider că experiențele acumulate atât în cadrul studiilor doctorale de la Universitatea din Lille, unde am analizat procesul de descentralizare în România începând cu anul 1859, cât și în cadrul studiilor absolvite la baroul din Lille, îmi vor permite să contribui semnificativ la îmbunătățirea administrației românești, dacă voi decide să revin într-o zi.

Doresc să fac un îndemn către tinerii funcționari publici de a se dedica formării continue. Inspirat de principiul “tout au long de la vie” recunoscut în Franța, acesta evidențiază importanța educației continue în dezvoltarea profesională și personală.

Prin urmare, transmit acest mesaj tuturor tinerilor să aibă încredere în propriile forțe, să se dedice și să învețe continuu. Doar prin acest angajament societatea noastră, în ansamblul său, poate avansa spre performanță și, în final, spre o Românie modernă cu o administrație publică de calitate, în serviciul cetățenilor.

Sunt profund recunoscător Institutului Național de Administrație pentru această oportunitate și recomand cu căldură tuturor funcționarilor să participe la modulele de formare oferite.

Programele INA sunt concepute nu doar pentru funcționari, ci și pentru primari, consilieri locali sau județeni, și chiar înalți funcționari publici, oferind o gamă largă de formări specializate.
Închei subliniind că aceste programe sunt esențiale pentru orice profesionist în domeniul administrației publice și sunt o piatră de temelie în construirea unei cariere solide și a unei societăți bine guvernate.

Cu deosebit respect,
TUDOR Antoniu
Avocat
Doctor în Drept Public