antoniu tudor

Antoniu TUDOR

CabinetAvocatsPro-LexBruxellesTudorAntoniu

Avocat TUDOR Antoniu – o nouă colaborare cu cabinetul Pro-Lex Bruxelles

Dragi prieteni,

Sunt încântat să vă anunț că, începând cu 1 ianuarie 2024, voi începe o nouă etapă profesională, alăturându-mă prestigioasei echipe a cabinetului de avocatură Pro-Lex, situat pe Avenue Louise, nr. 176/7, 1050 Bruxelles.

Ca avocat, autor și doctor în drept public, aduc cu mine o bogată experiență profesională, precum și o profundă pasiune pentru drept și justiție.

Născut și crescut în satul Florești, comuna Tantareni, județul Gorj, am păstrat întotdeauna valorile și simplitatea vieții rurale, fiind mândru să mă numesc un țăran european. Această identitate îmi modelează abordarea în domeniul juridic, orientându-mă spre o relație bazată pe omenie și sinceritate cu clienții noștri. La Pro-Lex, vă voi primi și sfătui cu aceeași dragoste care definesc atât tradiția locului meu natal, cât și filosofia noastră profesională.

Așadar, îmi exprim bucuria pentru acest nou început și vă asigur de întreaga mea disponibilitate și dedicare pentru a ajuta fiecare client cu profesionalism și empatie. În cadrul cabinetului Pro-Lex, voi pune accent pe următoarele domenii de expertiză:
– Drept administrativ;
– Drept penal;
– Insolventă;
– Drept comercial, etc.

Aștept cu nerăbdare să colaborez cu fiecare dintre voi și să contribui la succesul și renumele cabinetului Pro-Lex.

Cu deosebit respect,

TUDOR Antoniu
Avocat au Barreau de Bruxelles et au Barreau de Lille
Docteur en droit public

Contact: Avenue Louise 176/7
1050 Ixelles
antoniu.tudor@pro-lex.be
+32490442799