antoniu tudor

Antoniu TUDOR

Poza CJ Gorj

Antoniu TUDOR, consilier județean al Consiliului Județean Gorj

Dragi Prieteni,
Dragi Gorjeni,

Azi, la mai bine de 1 an și 6 luni de la alegerile locale ce au avut loc pe data de 27 septembrie 2020, am depus jurământul în calitate de consilier județean al Consiliului județean Gorj. Este o responsabilitate pe care mi-o asum cu încredere având speranța că îmi voi îndeplini atribuțiile cu deplină conștiință profesională.

În primul rând țin să vă mulțumesc tuturor și vă sunt profund recunoscător pentru votul exprimat. De aceea, vă asigur că mă voi implica cu mult interes, cu seriozitate și profesionalism în identificarea nevoilor comunităților din județul nostru și voi găsi soluțiile necesare pentru a le înfăptui. Activitatea mea va fi transparentă și vă asigur că voi fi deschis la dialog. Voi comunica cu dvs. despre viitoarele proiecte ce vor intra în atribuțiile mele de consilier județean al CJ Gorj.

În al doilea rând, sunt sigur că alături de echipa unită în jurul domnului Președinte al Consiliului județean Gorj, Mihai Cosmin Popescu, proiectele de dezvoltare a județului Gorj vor satisface nevoile gorjenilor. Spun lucrul acesta pentru că Partidul Social Democrat (PSD) are o majoritate implicată în realizarea așteptărilor gorjenilor, o majoritate tânără, onestă și deschisă la nou.

Consilierii județeni trebuie să fie un exemplu de comportament, de atitudine și de sacrificiu pentru toți cetățenii. Ei sunt imaginea județului atât pe plan intern cât și pe plan extern.

Drept urmare, în fiecare seară mă voi intreba dacă am spus o vorbă bună persoanelor pe care le-am întâlnit, dacă am transmis generațiilor viitoare cunoștiințele mele privind spiritul responsabilității sociale și dacă am făcut lucruri bune pentru a dărui mai departe copiilor noștri un județ în care să trăiască armonios. Vă îndemn pe fiecare dintre dvs. să faceți la fel, pentru că județul este doar al nostru și prosperitatea lui depinde de implicarea fiecăruia dintre noi.

Așadar, dragi prieteni, dragi gorjeni, numai împreună, și numai prin exemplul personal, fiecare la locul lui de muncă sau în gospodăria lui, putem pune lucrurile în ordine, putem schimba lucrurile spre bine pentru județul nostru si, de ce nu, pentru țara noastră.

Mulțumesc conducerii partidului, Domnului Deputat Mihai Weber pentru încrederea avută în mine și pentru sprijinul pe care îl acordă tinerilor.
Mulțumesc Domnului Președinte al Consiliului Județean Gorj, Mihai Cosmin Popescu, pentru prietenie.
Mulțumesc familiei și tuturor prietenilor pentru iubire, căldură și înțelegere, pentru sprijin și ajutor necondiționat.

Bunul Dumnezeu să binecuvinteze Gorjul ! Doamne ajută tuturor!

Antoniu TUDOR,
Doctor in Drept administrativ
Consilier județean al CJ Gorj

Articolul 117 din Codul administrativ. Jurământul :
(1) “Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Gorj. Așa să-mi ajute Dumnezeu.”